JPBeerens in Sint-Pieters-Leeuw expertisebureau

Welkom op de website van bouwkundig expertisebureau Beerens JP in Sint-Pieters-Leeuw. Ons bureau helpt u professioneel en grondig bij energievraagstukken, veiligheids- en gezondheidscoördinatie, bouwprojecten en plaatsbeschrijvingen. Als ervaren bouwkundig experts staan we bekend om onze doortastende aanpak en stevige expertise.

Bouwkundig expertisebureau

Beerens JP bundelt verschillende expertises over bouwprojecten onder één dak.

 

Neem vandaag nog contact met ons op voor

 • Het opmaken van energiecertificaten voor gebouwen (EPC)
  Laat bij verkoop of verhuur uw verplichte EPC-attest opmaken door een ervaren deskundige en krijg een duidelijk beeld van de energiewaarde van uw gebouw.
 • De coördinatie van veiligheid en gezondheid – van ontwerp tot verwezenlijking
  Vertrouw op Beerens JP om de veiligheid op uw projecten te waarborgen. We zorgen voor de opmaak van de noodzakelijke veiligheids-en gezondheidsplannen alsook het postinterventiedossier…
 • Het uitvoeren van energieaudits
  Bespaar op uw energierekening. Breng in kaart waar u energieverlies lijdt, en wat beter kan. De resultaten kunnen gestaafd worden met behulp van een infraroodcamera en/of U-waardemeters.
 • Het uitvoeren van energieverslaggeving bij gebouwen
  Bij bouwprojecten wordt naar de best mogelijke oplossingen gezocht om de verplichte EPB-eisen te halen en/of te streven naar een zo laag mogelijk energiepeil.
 • Deskundigenonderzoek (gerechtelijk en privé)
  Vertrouw op een ervaren bouwkundig expert bij geschillen van bouwkundige aard.
 • Plaatsbeschrijvingen
  Maak vandaag een gedetailleerde plaatsbeschrijving op bij verhuur, verkoop of naburige werkzaamheden en vermijd juridische discussies in de toekomst.

  Neem vandaag nog contact met ons op voor meer informatie over onze werkzaamheden.